Over ons

Het familiebedrijf DIERICKX NV is reeds toe aan de vijfde generatie.

De productie van het bedrijf is gericht op het versnijden en verpakken van rundvlees, als grondstof voor verdere verwerking.

Diverse versnijdingsvormen worden toegepast, net als diverse verpakkingsmogelijkheden: vers, vacuüm of bevroren, naakt, karton of polybloc.

Het bedrijf speelt heel flexibel in op de diverse eisen van zijn verschillende klanten.

Al sinds 1997 wordt een HACCP-kwaliteitscontrole toegepast, en sedert 2008 is het Autocontrolesysteem volledig operationeel. Deze worden nauwgezet gecontroleerd door interne audits door het HACCP-team, versterkt met externe consultants en externe audits door het FAVV en externe controle organen (AIB-Vinçotte). Het kwaliteitscertificaat Global Red Meat Standard (GRMS) – level A – is sedert 2015 behaald.

Dierickx organigram

  • Mr. Peter Dierickx : head of production / head of sales and purchase department
  • Mevr. Carine Blomme : administration / head of logistics / quality manager
  • Mr. Olivier Dierickx : production / assistant sales and purchase department
  • Juffr. Justine Dierickx : production / assistant sales and purchase department / export department / administration
  • Mr. Mathieu Dierickx : production / assistant sales and purchase department